Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Veysel Topçu: Çiftçilerimizin Sorunlarının Çözümü İçin Çalışıyoruz

Veysel Topçu: Çiftçilerimizin Sorunlarının Çözümü İçin Çalışıyoruz
30 Haziran 2021 12:57 | Son Güncellenme: 30 Haziran 2021 18:27
A+
A-

Veysel Topçu: Çiftçilerimizin Sorunlarının Çözümü İçin Çalışıyoruz

Dinar Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan v. Veysel Topçu kooperatifin 53’üncü mali olağan genel kurul toplantısında yaptığı konuşmasında son zamanlarda mevsimsel etkiler nedeniyle kuraklık yaşanan bazı bölgelerdeki sorunların çözümü noktasında Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve yetkili kurumlarca gerekli görüşmelerin yapıldığını, çiftçilerin bu sorunlarına bir çözüm arandığını söyledi.

S.S. Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi 53’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Park Ala konferans ve toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan mali kongre divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden kongrede bir açılış konuşması yapan Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü şunları söyledi, “Sayın ortaklarımız, sayın çiftçilerimize hoş geldiniz diyorum. Bakanlık temsilcileri bütün her şeyin tam olduğunu, genel kurul toplantısının açılmasında bir sakınca olmadığını bildirdiler. Kooperatifimizin 53’üncü olağan genel kurul toplantısı herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan v. Veysel Topçu, Pako Birlik Genel Başkanı Recep Konuk’un tensipleriyle yapılacak olan kongreye gelen davetlilere teşekkür ederek şöyle konuştu, “Burada sizlerle birlikte yapacak olduğumuz genel kurulumuzda kendisi ile çalışmaktan çok büyük onur ve gurur duyduğumuz, yaşamımızın her döneminde kendisinden feyz aldığımız, değerli büyüğümüz, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk, yönetim kurulu üyelerimiz, denetim kurulu üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız adına hepiniz hoş geldiniz. Değerli ortaklarımız malumunuz ülkemizi ve tüm dünyayı saran covid ve pandeminin etkisinde bir kongre yapıyoruz. Kuraklık yaşadığımız bölgelerimiz var. Bu hususta sayın milletvekilimiz Ali Özkaya ile, tarım bakanlığımızla, yine ilçe tarım müdürlüğümüz ile ziraat odamızla, sürekli olarak tüm ortaklarımızın dertlerine en kısa sürede çözümler arıyoruz. Yine mevcut bünyemizde bulunan ürün çeşitliliğimiz ile siz değerli ortaklarımıza en iyi ürünü, en iyi fiyata, esnek vadelerle buluşturmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise gündem maddelerinin oylanmasıyla devam edildi. Pancar Kooperatifi ortakları Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztürk’ü ve tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Düzenlenen kongreye, Pancar Kop. Başkanı Nuri Öztürk, Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Dinar TSO Başkanı Abdullah Bağırkan, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar ADD Başkanı Kenan Özdemir, bakanlık temsilcileri ve kooperatif ortakları katıldı. İsmail Yılmaz- Dinar

Dinar'ın En etkin tarafsız siyasi haber sitesi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.